21 January 2010

Adnan Sempit


huhuhu..tergerak disini nk kongsi pengalaman tgk movie Adnan Sempit nih dgn korang sume.
cite ni OK la jgk bg nak hiburkan hati yg tgh berduka tuh, agak kelakar la.
dlm cite ni nilai2 Spontaneous amat ketara la dlm tiap2 perkataan yg disebut dlm cite tu.
cume aku agak keliru bile mana dorang kaitkan REMPIT dgn cite nih. so, bilakata sempit tu tajuk die,tak perlula nk timbulkan keREMPITan plak..yela,pendapat masing2 la kan.. entah2 org lain kate ok jer..aku tgk cite tu sbb aku mmg minat jgk la kat Shaheizy Sam yg jd Adnan tu. suke la tgk die blakon even dlm cite Jgn Pandang Belakang Congkak pon aku suke sbb die la.. tp actually im not into Malay Movies sgt la,kalo diikutkan hati mmg aku xsuke tgk wayang cite melayu, tp sape lagi nk sokong industri Filem kite sendiri kalo bkan kite,btol x? then sbb tu la aku layankan jgk la cite melayu, xelok jgk pandang rendah pade bakat2 pengarah filem tempatan ni kan,sayang kalo bakat tu tak dipertontonkan semua.huhuhu...k,thats all.

No comments:

Post a Comment