26 January 2010

aku dan Blackberry yang diberi sewa..

hahaha...oleh sebab pengaruh dr abang n akak untuk mencoba Blackberry,maka semalam aku mule cuba guna lepas akak aku bg pakai jap,die kate kalo ok,boleh trus ambikn bg rm500 kat die..haha..
mule2 ni agak giler la..nk create msj pon haram xreti pastu tersilap anta text dlm bntuk MMS la..mcm2 bla..bla..bla..
tp lame kelamaan rase mcm agak seronok la nk gune gadget nih...hoho..

1 comment:

  1. bb tu aku dh bg balik kat akak aku...sebab bile aku check kt kdi,bb tu xde wifi...patotla jenuh aku geledah settings die still xboley,akak aku plak memandai g ckp bb tu ade wifi,ruperupenye die pon xtau pape..hampess..
    seronox jgk pki bb seminggu..hahaha

    ReplyDelete