20 January 2010

Catitan Pertama

So,aku pon tak pasti ape dah berlaku pada diri aku nih..
pada usia 24 tahun pada 2010 ni aku sepatutnye happy dan mungkin sudah matang dah mendirikan rumahtangga. tp ape yg aku ada,aku sgt la kosong. entah la mengape..
dah nk masuk 2thun dh aku keje kt KL ni,3thn kat poli berakhir disini. hari ini aku terdetik nk create blog pon sbb mmg takde keje sgt2 dh nih. ape yg aku ada?? apa yg aku capai??
terlalu susah nk aku gambarkan.
3thn lpas percintaan aku gagal setelah si diatelah mendirikan rmhtgga bersama org lain semasa kami masih lg couple.kecewa aku tak tergambar. sampai hari ni kubawa hati yg lara ini..ececeeey... dgn nada yg sgt2 sedih la nih.. so,aku pasrah dgn ketentuan dari ALLAH ta'ala andai kata mmg takdir aku begini namun mengharapkan ada jodoh aku suatu hari nnti.
hebat sgguh ketentuan Illahi.. aku tunggu jodoh aku kunjung tiba kelak..
sepanjang hari2 suram aku ni,ke"obsessan" aku terhadap muzik mule menebal..kire kalo aku tgh sedih2 tu,aku sumbah jer aerphone kt telinge then terubat jugek hati ini.
aku tak blame sape2 pon atas kekosongan hidup aku mcm sekarang nih...tp mmg hdup aku umpama kertas putih kosong (brand Double A yer) tanpa sebarang dakwat.hurm..
lelagu yg aku tgh suke dgr skrg ni adelah Two is better than one by Boys Like Girls.
Taylor Swift yg kukira sgt sempurna mmg merdu gilaks ar dlm lagu nih...
cute giler bukan??mmg cute.........

No comments:

Post a Comment