12 February 2010

Kepulangan Sempena Chinese New Year

ahahhhaaa..hr ini sgt xde mood nk wat kerja..
sbb hati ini dah berada kat kg halaman dah pon...
xsabar aku nk jumpe parents aku..
sangat rinduuu..
tahun ni aku xblk kg lg k...mcm la tahun ni nak abes dah..wtf..
poyo jer kan..
aku kan barcuti selama 5 hari kat kg.
CNY ni plak cousin aku punye wedding,so sebok lg la aku cuti ni..
sbb mmg selalunyer time spupu aku nikah or sanding,aku mmg seorang yg sgt enterframe..
pendek kate,selalunyer mesti la ade gamba aku nnti..
erm..wedding aku plak...bile??? aarrgghh....mlas pikir la...serabut!!!

ni la video yg aku dok ulang tayang untuk tontonan sendri dah masuk 4 minggu dah..

video

No comments:

Post a Comment