22 September 2010

Tak Menang Tangan

hr ni penat sey...
dok ulang alik naik 2nd floor opis aku nih hah..
semate mate nk puaskan hati sume staff..
almaklumlah, kejer Support mmg lah camni..
huhuhuhu..

21 September 2010

Heran Bin Ajaib

heran tersangatlah heran..
tatkala ini aku asyik pikir je mende nih..
mengape ade manusia yg dicipta mmpunyai perangai2 yang tak berapa disenangi..
so, now aku tgh pikirkan dua jenis manusia yg berperangan berlainan..

Species Manusia Pertama:
species yang misteri.. kalo pasal org len die punye la nk tau jgk camne2 pon,tp pasal die kalo ditanye asyek2 jawapan die "rahsialaaaaa"...
ah,gi mampos la ko xnak gitau pon.. tp kalo ko tak sebok nk tau gak sal org len aku xde nk peduli pon..nada marah plak..ahaks..
species ni seolah olah nk melarikan diri dr kengkawan sendri.. pantang ditegur keselahan mesti nak melenting jer..
xpe la kan,kalo rase cam hebat sgt, pergi lah selagi termampu.. ah malas aku nk layan..

Species Manusia Kedua:
haaaaaa...manusia camni yg selalu ganggu benak aku. species ni sgt bagus untuk dijadikan kawan, sgt caring n sharing bile tibe mase yang mereka agak2 mereka mampu naka layan kite..
but... tp kengkadang org camni time kite carik dorang menghilang tanpa sebab..
kalo bg warnign dlu xnak diganggu xpelah jgk, suddenly leh diam je. aku bengang betul. bukan ape.. time ni nmpk ko selfish giler.. time ko xde mende nak buat n ko bosan ko cari la aku..tp kalo ko happy bahagia n sewaktu dengannya ko hilang ntah gi mane.
malas jgk nak layan..
tp xpe..
dengan wujudnya manusie berspecies seperti diatas,aku rase leh luaskan pikiran kite sebab ape2 pon kite sedia nk hadapi situasi kehadiran mereka2 ini..
aku syukur aku dikurnaikan kawan pelbagai ragam ni..
ape saje..
demi sahabat..

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Eid 2009


2010 Eid


Eid 2010 my 3 siblings


Raya thn 2010 ni abg aku yg sulung berya rmh mertua die kt perak.
so pic ni kire exclude dia sekeluarga la.. nk dibandingkan dengan raya thn 2009.
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin..

Berbuka Pusa at Flaming Steambot Danau Kota







tempoh hari dlm bulan puase sempat juge kami mengadakan majlis berbuka puase bersama rakan2 sekelas mase kt poli dlu..
so overall yg dtg adelah orang yg berkerja dalam KL ni jer kecuali Dayah yang turun dr Penang.. even lambat die tibe d KL, but sempat la gather sesame..
we are having so mush fun that day, update status sume kengkawan yg lama tak jumpe ni.. yela dok KL ni tak semestinye selalu jumpe pon.. melainkan la aku , ct n enni..
leh kata once in a month tu mesti ade lami kuar makan2 or lepak2 sesame..
kami tak berpisah dr kt poli smpai la skrg..
friendship forever...